Mosty mezi architekturou a matematikou: analýza edukačního programu v Dánském centru architektury - časopisu, redakce (Výtvarná výchova, 2024)
Následující text je analýzou edukačního programu s názvem Architektura, matematika a mosty (Arkitektur, matematik & broer) ze stálé nabídky vzdělá- vacích aktivit pro základní školy Dánského centra architektury (Dansk Arki- tektur Center) v Kodani. Text představuje metodologii výzkumu, seznamuje s kontextem výukové situace, s využitými edukačními prostředky a průběhem programu, s jeho klíčovými momenty a vrstvami.