Přímka, kterou hledáte - Beran, Ladislav; Trch, Milan (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autoři reagují na článek amerických matematiků Burkeho a Hodgsona dotákající se lineární regrese a snaží se jej doplnit."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Autoři reagují na článek amerických matematiků Burkeho a Hodgsona dotákající se lineární regrese a snaží se jej doplnit.