Reforma matematického vzdelavania a rozvíjanie kľúčových kompetencí žiaka - Sekerák, Jozef (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor reaguje na připravovanou reformu slovenského školství. Přináší výsledky experimentálního vyučování na škole v Košicích."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Autor reaguje na připravovanou reformu slovenského školství. Přináší výsledky experimentálního vyučování na škole v Košicích.