XIV. Seminář o filozofických otázkách matematiky a fyziky a 29. mezinárodní konference historie matematiky - Bečvářová, Martina (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Reportáž ze semináře a konference, které se konaly 18.-21. 8. 2008 ve Velkém Meziříčí"}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Reportáž ze semináře a konference, které se konaly 18.-21. 8. 2008 ve Velkém Meziříčí