Matematika v kostce pro základní školy a nižší ročníky víceletých gymnázií - Crháková, Kateřina (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Recenze na učebnici pro základní školy. Příručka v modernm designu shrnuje všechna témata 2. stupně ZŠ."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Recenze na učebnici pro základní školy. Příručka v modernm designu shrnuje všechna témata 2. stupně ZŠ.