Který čtyřúhelník má největší obsah? - Boček, Leo (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor reaguje a přidává několik poznámek k článku Daga Hrubého o využití diferenciálního počtu při určení extrému v goniometrických úlohách."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Autor reaguje a přidává několik poznámek k článku Daga Hrubého o využití diferenciálního počtu při určení extrému v goniometrických úlohách.