Matematické války v USA (4) - Stein, David (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Poslední článek v seriálu popisuje především charakter \"válek\", snahy o smír a současnou situaci."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Poslední článek v seriálu popisuje především charakter "válek", snahy o smír a současnou situaci.