Turbodidaktika 3 - Vrbský, Arne (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor seznamuje s \"Tesákovou větou\", jedním z pilířů turbodidaktiky - budoucnosti matematického vzdělání."}" data-sheets-userformat="{"2":14754,"4":{"1":2,"2":16776960},"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Autor seznamuje s "Tesákovou větou", jedním z pilířů turbodidaktiky - budoucnosti matematického vzdělání.