XII. seminář o filozofických otázkách matematiky a fyziky a 24. mezinárodní konference historie matematiky - Bečvářová, Martina (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Ve Velkém Meziříčí se uskutečnil seminář pro učitele matematiky a fyziky, kterého se zúčastnilo přes 70 osob. Na něj volně navázala mezinárodní konference Historie matematiky."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Ve Velkém Meziříčí se uskutečnil seminář pro učitele matematiky a fyziky, kterého se zúčastnilo přes 70 osob. Na něj volně navázala mezinárodní konference Historie matematiky.