Netradiční matematické úlohy usnadňující komunikaci žáků - Bartoncová, Linda (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Žáci by měli umět vysvětlit postup řešení úlohy - autorka přináší úlohy k procvičování této dovednosti."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Žáci by měli umět vysvětlit postup řešení úlohy - autorka přináší úlohy k procvičování této dovednosti.