Proč jsou učitelé a děti o prázdninách ve škole - Barešová, Monika; Bílá, Alice (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Reportáž z maďarského matematického tábora pro děti a letní školy učitelů. Uvádí i několik úloh z tříd, kterých se účastnily nadané děti."}" data-sheets-userformat="{"2":14752,"8":{"1":[{"1":2,"2":0,"5":{"1":0}},{"1":0,"2":0,"3":3},{"1":1,"2":0,"4":1}]},"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Calibri","16":11}">Reportáž z maďarského matematického tábora pro děti a letní školy učitelů. Uvádí i několik úloh z tříd, kterých se účastnily nadané děti.