Semináře, školy, konference: dva dny s didaktikou matematiky - Kubínová, Marie (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek n\u00e1s informuje o semin\u00e1\u0159i, je\u017e se konal 7,-9. Listopadu 1996 a uspo\u0159\u00e1dala ho Katedra matematiky a didaktiky matematiky Pedagogick\u00e9 fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Byl ur\u010den pro u\u010ditele matematiky ze z\u00e1kladn\u00edch \u0161kol a ni\u017e\u0161\u00edch gymn\u00e1zi\u00ed a nazvyn\u00fd byl Dva dny s didaktikou matematiky."}" data-sheets-userformat="{"2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11}">Článek nás informuje o semináři, jež se konal 7,-9. Listopadu 1996 a uspořádala ho Katedra matematiky a didaktiky matematiky Pedagogické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Byl určen pro učitele matematiky ze základních škol a nižších gymnázií a nazvyný byl Dva dny s didaktikou matematiky.