Recenze: nová učebnice geometrie pro střední školy - Recenze, Recenze (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"V uplynul\u00fdch \u010dasech se objevily celkem t\u0159i nov\u00e9 u\u010debnice geometrie od nakladatelstv\u00ed PROMETHEUS. Autor u\u010debnice popisuje a zmi\u0148uje se i o jejich autorech."}" data-sheets-userformat="{"2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11}">V uplynulých časech se objevily celkem tři nové učebnice geometrie od nakladatelství PROMETHEUS. Autor učebnice popisuje a zmiňuje se i o jejich autorech.