Ze starých učebnic – A - Calda, Emil (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"V \u010dasopise byla zavedena nov\u00e1 rubrika, kter\u00e1 n\u00e1m p\u0159inese v\u017edy jen n\u011bkolik \u00fatr\u017ek\u016f z nep\u0159ebern\u00e9ho mno\u017estv\u00ed star\u0161\u00ed literatury ur\u010den\u00e9 vychovatel\u016fm, u\u010ditel\u016fm \u010di jejich \u017e\u00e1k\u016fm."}" data-sheets-userformat="{"2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11}">V časopise byla zavedena nová rubrika, která nám přinese vždy jen několik útržků z nepřeberného množství starší literatury určené vychovatelům, učitelům či jejich žákům.