Semináře, školy, konference: historie matematiky pro vyučující na středních školách - Seminář, Matematický (Učitel matematiky, 2018)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek n\u00e1s informuje, \u017ee komise pro vzd\u011bl\u00e1v\u00e1n\u00ed u\u010ditel\u016f J\u010cMF p\u0159ipravuje pro vyu\u010duj\u00edc\u00ed na st\u0159edn\u00edch \u0161kol\u00e1ch ji\u017e t\u0159et\u00ed semin\u00e1\u0159 z historie matematiky."}" data-sheets-userformat="{"2":12672,"10":2,"11":3,"15":"Calibri","16":11}">Článek nás informuje, že komise pro vzdělávání učitelů JČMF připravuje pro vyučující na středních školách již třetí seminář z historie matematiky.