Řešení trojúhelníku - Vízek, Lukáš (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor navazuje na \u010dl\u00e1nek V\u00fduka sinov\u00e9 a kosinov\u00e9 v\u011bty v souvislosti se shodnost\u00ed troj\u00faheln\u00edk\u016f z roku 2013. Zmi\u0148uje rozd\u00edly v\u00fdkladu v\u011bt usu, Ssu, sss a sus, kter\u00e9 jsou v nov\u00fdch a star\u00fdch u\u010denic\u00edch."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"}">Autor navazuje na článek Výuka sinové a kosinové věty v souvislosti se shodností trojúhelníků z roku 2013. Zmiňuje rozdíly výkladu vět usu, Ssu, sss a sus, které jsou v nových a starých učenicích.