Box-ploty v MS Excelu a jejich možné využití ve výuce - Mošna, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek se zab\u00fdv\u00e1 zpracov\u00e1n\u00edm dat do podoby krabicov\u00fdch graf\u016f v MS Excelu. Autor nejprve vysv\u011btluje princip graf\u016f, charakteristiky a nakonec vol\u00ed p\u0159\u00edklad s vzorov\u00fdm \u0159e\u0161en\u00edm."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"}">Článek se zabývá zpracováním dat do podoby krabicových grafů v MS Excelu. Autor nejprve vysvětluje princip grafů, charakteristiky a nakonec volí příklad s vzorovým řešením.