Nevyléčitelná choroba vizuální struktury - Kuřina, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor vysv\u011btluje chybovost zobrazen\u00ed pr\u016fm\u011btu koule a v\u00e1lce v n\u011bkter\u00fdch u\u010debnic\u00edch a jin\u00fdch publikac\u00edch a ukazuje spr\u00e1vn\u00e1 \u0159e\u0161en\u00ed."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"}">Autor vysvětluje chybovost zobrazení průmětu koule a válce v některých učebnicích a jiných publikacích a ukazuje správná řešení.