Softvérová pospora vyučovania metamtiky na základnej škole - Môťovská, Dagmar (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autorka prov\u00e1d\u00ed srovn\u00e1n\u00ed dvou skupin \u017e\u00e1k\u016f. Jedna skupina m\u00e1 v hodin\u00e1ch matematiky k dispozici informa\u010dn\u00ed technologie a druh\u00e1 je vyu\u010dov\u00e1na klasick\u00fdm zp\u016fsobem. \u017d\u00e1k\u016fm jsou zad\u00e1ny stejn\u00e9 p\u0159\u00edklady a podm\u00ednky. Nakonec autorka doch\u00e1z\u00ed k jasn\u00e9mu z\u00e1v\u011bru."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":0,"11":3,"15":"Arial"}">Autorka provádí srovnání dvou skupin žáků. Jedna skupina má v hodinách matematiky k dispozici informační technologie a druhá je vyučována klasickým způsobem. Žákům jsou zadány stejné příklady a podmínky. Nakonec autorka dochází k jasnému závěru.