Jak učit matematice žáky ve věku 10-16 let - Pozvánka, Konference (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Jedn\u00e1 se o pozv\u00e1nku na konferenci, tentokr\u00e1t na t\u00e9ma Matematika pro v\u0161echny, kter\u00e1 se konala 24.-26. \u0159\u00edjna 2013 v\u00a0Litomy\u0161li. Je zde uvedena webov\u00e1 adresa, na kter\u00e9 jsou bli\u017e\u0161\u00ed informace a online p\u0159ihl\u00e1\u0161ky."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Jedná se o pozvánku na konferenci, tentokrát na téma Matematika pro všechny, která se konala 24.-26. října 2013 v Litomyšli. Je zde uvedena webová adresa, na které jsou bližší informace a online přihlášky.