Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Ve dnech 17.-20. 3. 2013 prob\u011bhlo v\u00a0Jihlav\u011b celost\u00e1tn\u00ed kolo 62. ro\u010dn\u00edku matematick\u00e9 olympi\u00e1dy kategorie A. V\u00a0tomto \u010dl\u00e1nku je zve\u0159ejn\u011bno zad\u00e1n\u00ed a \u0159e\u0161en\u00ed \u00faloh, seznam v\u00edt\u011bz\u016f a seznam \u00fasp\u011b\u0161n\u00fdch \u0159e\u0161itel\u016f. Na konci \u010dl\u00e1nku je zve\u0159ejn\u011bno zad\u00e1n\u00ed prvn\u00edho kola p\u0159\u00ed\u0161t\u00edho ro\u010dn\u00edku Matematick\u00e9 olympi\u00e1dy, kategori\u00ed A, B a C pro \u0161koln\u00ed rok 2013-2014."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Ve dnech 17.-20. 3. 2013 proběhlo v Jihlavě celostátní kolo 62. ročníku matematické olympiády kategorie A. V tomto článku je zveřejněno zadání a řešení úloh, seznam vítězů a seznam úspěšných řešitelů. Na konci článku je zveřejněno zadání prvního kola příštího ročníku Matematické olympiády, kategorií A, B a C pro školní rok 2013-2014.