Konference pro učitele matematiky všech typů středních škol - Konference, Učitelská (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Jedn\u00e1 se o pozv\u00e1nku na konferenci pro u\u010ditele ze st\u0159edn\u00edch \u0161kol. Je zde uvedeno m\u00edsto a datum setk\u00e1n\u00ed a r\u00e1mcov\u00fd program konference. D\u00e1le jsou zde dva webov\u00e9 odkazy. Na jednom bude up\u0159esn\u011bn program a na druh\u00e9m se m\u016f\u017ee \u010dten\u00e1\u0159 dozv\u011bd\u011bt v\u00edce informac\u00ed o projektu Matematika pro v\u0161echny."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Jedná se o pozvánku na konferenci pro učitele ze středních škol. Je zde uvedeno místo a datum setkání a rámcový program konference. Dále jsou zde dva webové odkazy. Na jednom bude upřesněn program a na druhém se může čtenář dozvědět více informací o projektu Matematika pro všechny.