33. mezinárodní konference historie matematiky - Konference, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek popisuje konferenci, kter\u00e1 prob\u011bhla ve dnech 24. a\u017e 28. srpna 2012 ve Velk\u00e9m Mezi\u0159\u00ed\u010d\u00ed. Z\u00fa\u010dastnilo se j\u00ed t\u00e9m\u011b\u0159 50 osob, p\u0159edev\u0161\u00edm vysoko\u0161kol\u0161t\u00ed pedagogov\u00e9, st\u0159edo\u0161kol\u0161t\u00ed u\u010ditel\u00e9, doktorandi a studenti. D\u00e1le se \u010dten\u00e1\u0159 dozv\u00ed, \u010demu byla konference v\u011bnov\u00e1na a seznam p\u0159edn\u00e1\u0161ek, kter\u00e9 tvo\u0159ily jej\u00ed program."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Článek popisuje konferenci, která proběhla ve dnech 24. až 28. srpna 2012 ve Velkém Meziříčí. Zúčastnilo se jí téměř 50 osob, především vysokoškolští pedagogové, středoškolští učitelé, doktorandi a studenti. Dále se čtenář dozví, čemu byla konference věnována a seznam přednášek, které tvořily její program.