7. ročník stretnutia českých a slovenských olympionikov - Maračková, Miroslava; Křápek, Milan (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Hlavn\u00edm c\u00edlem tohoto sdru\u017een\u00ed je vybrat jedno \u010desk\u00e9 a jedno slovensk\u00e9 \u0161esti\u010dlenn\u00e9 dru\u017estvo, kter\u00e1 pak budou vysl\u00e1na na mezin\u00e1rodn\u00ed olympi\u00e1du. V\u00a0\u010dl\u00e1nku jsou zm\u00edn\u011bni sponzo\u0159i, d\u00edky kter\u00fdm byla tato akce, prob\u00edhaj\u00edc\u00ed ve dnech 17.-22. 6. 2012 mo\u017en\u00e1. D\u00e1le je uveden v\u00fdpis p\u0159edn\u00e1\u0161ek, kter\u00fdch se studenti mohou z\u00fa\u010dastnit. Nakonec se dozv\u00edme slo\u017een\u00ed obou t\u00fdm\u016f."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Hlavním cílem tohoto sdružení je vybrat jedno české a jedno slovenské šestičlenné družstvo, která pak budou vyslána na mezinárodní olympiádu. V článku jsou zmíněni sponzoři, díky kterým byla tato akce, probíhající ve dnech 17.-22. 6. 2012 možná. Dále je uveden výpis přednášek, kterých se studenti mohou zúčastnit. Nakonec se dozvíme složení obou týmů.