Josef Řehák (1931-2011) - Redakce, Redakce (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Pan Josef \u0158eh\u00e1k byl majitel tisk\u00e1rny v Blansku, kter\u00fd podal pomocnou ruku \u010dasopisu U\u010ditel Matematiky v jeho po\u010d\u00e1tc\u00edch. V t\u00e9to tisk\u00e1rn\u011b se tiskne tento \u010dasopis ji\u017e 18 let. Pan Josef \u0158eh\u00e1k byl v\u017edy vst\u0159\u00edcn\u00fd a v za\u010d\u00e1tc\u00edch nab\u00eddl cenn\u00e9 rady. Bohu\u017eel v roce 2011 zem\u0159el. Tento \u010dl\u00e1nek je vzpom\u00ednkou na n\u011bj a uct\u011bn\u00edm jeho pam\u00e1tky."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">Pan Josef Řehák byl majitel tiskárny v Blansku, který podal pomocnou ruku časopisu Učitel Matematiky v jeho počátcích. V této tiskárně se tiskne tento časopis již 18 let. Pan Josef Řehák byl vždy vstřícný a v začátcích nabídl cenné rady. Bohužel v roce 2011 zemřel. Tento článek je vzpomínkou na něj a uctěním jeho památky.