Jak učit matematice žáky ve věku 10-16 let - Dittrich, Jiří; Kott, Dalibor (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Celost\u00e1tn\u00ed konference prob\u011bhla v Litomy\u0161li ve dnech 20.-22.10. 2011. \u010cl\u00e1nek nab\u00edz\u00ed v\u00fdpis p\u0159edn\u00e1\u0161ek, kter\u00e9 tvo\u0159ili hlavn\u00ed program t\u00e9to konference. V z\u00e1v\u011bru je okomentov\u00e1n celkov\u00fd \u00fasp\u011bch konference."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">Celostátní konference proběhla v Litomyšli ve dnech 20.-22.10. 2011. Článek nabízí výpis přednášek, které tvořili hlavní program této konference. V závěru je okomentován celkový úspěch konference.