VII. letní škola s didaktikou matematiky 2011 - Fuchs, Eduard; Olšáková, Věra (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Letn\u00ed \u0161kola se ve dnech 21.8-23.8.2011 poprv\u00e9 konala v Praze, a to konkr\u00e9tn\u011b na Z\u00e1kladn\u00ed \u0161kole Karla \u010capka v Praze 10. \u010cl\u00e1nek poskytuje seznam p\u0159edn\u00e1\u0161ek a pracovn\u00edch d\u00edlen, kter\u00e9 byly n\u00e1pln\u00ed programu. V\u00edce ne\u017e 40 \u00fa\u010dastn\u00edk\u016f bylo jako ji\u017e tradi\u010dn\u011b spokojeno."}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">Letní škola se ve dnech 21.8-23.8.2011 poprvé konala v Praze, a to konkrétně na Základní škole Karla Čapka v Praze 10. Článek poskytuje seznam přednášek a pracovních dílen, které byly náplní programu. Více než 40 účastníků bylo jako již tradičně spokojeno.