Omluva - Leischner, Pavel (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek opravuje chybu z\u00a0d\u0159\u00edv\u011bj\u0161\u00edho \u010dl\u00e1nku ze stejn\u00e9ho ro\u010dn\u00edku t\u00e9ho\u017e autora pod n\u00e1zvem Silvestrovsk\u00e9 rozj\u00edm\u00e1n\u00ed o ekvivalenci geometrick\u00fdch v\u011bt, upozor\u0148uje na \u0161patn\u011b vypln\u011bnou jednu bu\u0148ku pravdivostn\u00ed tabulky."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Článek opravuje chybu z dřívějšího článku ze stejného ročníku téhož autora pod názvem Silvestrovské rozjímání o ekvivalenci geometrických vět, upozorňuje na špatně vyplněnou jednu buňku pravdivostní tabulky.