Celostátní setkání učitelů matematiky na středních odborných školách v Pardubicích - Setkání, Učitelské (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Celost\u00e1tn\u00ed setk\u00e1n\u00ed u\u010ditel\u016f matematiky na st\u0159edn\u00edch odborn\u00fdch \u0161kol\u00e1ch v Pardubic\u00edch"}" data-sheets-userformat="{"2":6592,"9":0,"10":2,"11":3,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Celostátní setkání učitelů matematiky na středních odborných školách v Pardubicích