"V. letní škola s didaktikou matematiky 2009 53 SVOČ 2009 v didaktice matematiky a informatiky 55 IX. seminář z historie matematiky pro vyučující na středních školách 58 30. mezinárodní konference historie matematiky 60 Dva dny s didaktikou matematiky - Škola, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
V. letní škola s didaktikou matematiky 2009 53 SVOČ 2009 v didaktice matematiky a informatiky 55 IX. seminář z historie matematiky pro vyučující na středních školách 58 30. mezinárodní konference historie matematiky 60 Dva dny s didaktikou matematiky