Setkání učitelů matematiky na gymnáziích - Setkání, Učitelské (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Setk\u00e1n\u00ed bylo v z\u00e1\u0159\u00ed 2006 a \u010dl\u00e1nek popisuje pr\u016fb\u011bh i program, kter\u00fd po\u0159adatel\u00e9 p\u0159ipravili pro \u00fa\u010dastn\u00edky."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Setkání bylo v září 2006 a článek popisuje průběh i program, který pořadatelé připravili pro účastníky.