Honeywell českým učitelům matematiky a fyziky - Jáchim, František (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Spole\u010dnost Honeywell poskytla 4 u\u010ditel\u016fm matematiky a fyziky z \u010cesk\u00e9 republiky stipendium a umo\u017enila jim \u00fa\u010dast ve vzd\u011bl\u00e1vac\u00edm programu Vesm\u00edrn\u00e9 akademie v Rocket Centru v USA. \u010cl\u00e1nek popisuje pr\u016fb\u011bh i z\u00e1\u017eitky \u010desk\u00e9 v\u00fdpravy (simulace bezt\u00ed\u017en\u00e9ho stavu, pohyb na m\u011bs\u00edci, katapult\u00e1\u017e, v\u00fdroba model\u016f raket, n\u00e1v\u0161t\u011bva muzea v are\u00e1lu Space Campu)."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Společnost Honeywell poskytla 4 učitelům matematiky a fyziky z České republiky stipendium a umožnila jim účast ve vzdělávacím programu Vesmírné akademie v Rocket Centru v USA. Článek popisuje průběh i zážitky české výpravy (simulace beztížného stavu, pohyb na měsíci, katapultáž, výroba modelů raket, návštěva muzea v areálu Space Campu).