XIII. Seminář o filosofických otázkách matematiky a fyziky a 27. mezinárodní konference historie matematiky - Seminář, Matematický (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek popisuje pr\u016fb\u011bh semin\u00e1\u0159\u016f, kter\u00fd se uskute\u010dnil v srpnu 2006 ve Velk\u00e9m Mezi\u0159\u00ed\u010d\u00ed, kter\u00e9ho se z\u00fa\u010dastnilo 60 osob, p\u0159ev\u00e1\u017en\u011b u\u010ditel\u00e9 ze Z\u0160, S\u0160, V\u0160 a n\u011bkolik doktorand\u016f). Na tento semin\u00e1\u0159 voln\u011b nav\u00e1zala konference o historii matematiky. Na konci textu je seznam p\u0159edn\u00e1\u0161ek, kter\u00e9 tvo\u0159ily hlavn\u00ed program."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Článek popisuje průběh seminářů, který se uskutečnil v srpnu 2006 ve Velkém Meziříčí, kterého se zúčastnilo 60 osob, převážně učitelé ze ZŠ, SŠ, VŠ a několik doktorandů). Na tento seminář volně navázala konference o historii matematiky. Na konci textu je seznam přednášek, které tvořily hlavní program.