Informace o kurzech ESF - Informace, Informace (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Odkaz na internetovou str\u00e1nku, kde prob\u00edh\u00e1 registrace a dal\u0161\u00ed informace o kurzu Pod\u00edl u\u010ditele matematiky Z\u0160 na tvorb\u011b \u0161koln\u00edho vzd\u011bl\u00e1vac\u00edho programu."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Odkaz na internetovou stránku, kde probíhá registrace a další informace o kurzu Podíl učitele matematiky ZŠ na tvorbě školního vzdělávacího programu.