Josef Molnár: Rozvíjení prostorové představivosti (nejen) ve stereometrii - Schubertová, Slavomíra (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek je recenz\u00ed publikace Rozv\u00edjen\u00ed prostorov\u00e9 p\u0159edstavivosti (nejen) ve stereometrii, ve kter\u00e9 autor uv\u00e1d\u00ed ne jenom v\u00fdsledky sv\u00fdch pedagogick\u00fdch v\u00fdzkum\u016f, ale seznamuje \u010dten\u00e1\u0159e se z\u00e1v\u011bry a doporu\u010den\u00edm i jin\u00fdch pedagog\u016f. Recenze vyzdvihuje v\u00fdznamnost t\u00e9to publikace a popisuje strukturu kn\u00ed\u017eky i n\u011bkter\u00e9 zaj\u00edmav\u00e9 pozn\u00e1n\u00ed, kter\u00e9 jsou v n\u00ed popisov\u00e1ny."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Článek je recenzí publikace Rozvíjení prostorové představivosti (nejen) ve stereometrii, ve které autor uvádí ne jenom výsledky svých pedagogických výzkumů, ale seznamuje čtenáře se závěry a doporučením i jiných pedagogů. Recenze vyzdvihuje významnost této publikace a popisuje strukturu knížky i některé zajímavé poznání, které jsou v ní popisovány.