Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u00dalohy (zad\u00e1n\u00ed i \u0159e\u0161en\u00ed) celost\u00e1tn\u00edho kola 55. ro\u010dn\u00edku MO, kter\u00e1 se konala v b\u0159eznu 2006 v Litom\u011b\u0159ic\u00edch. Nechyb\u00ed v\u00fdsledkov\u00e1 listina v\u00edt\u011bz\u016f a \u00fasp\u011b\u0161n\u00fdch \u0159e\u0161itel\u016f. Sou\u010d\u00e1st\u00ed jsou i \u00falohy prvn\u00edho kola dal\u0161\u00edho ro\u010dn\u00edku MO."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Úlohy (zadání i řešení) celostátního kola 55. ročníku MO, která se konala v březnu 2006 v Litoměřicích. Nechybí výsledková listina vítězů a úspěšných řešitelů. Součástí jsou i úlohy prvního kola dalšího ročníku MO.