Korejská zkouška SUNEUNG - Hrubý, Dag (Učitel matematiky, 2025)
Článek uvádí ukázky úloh z matematiky, které byly součástí přijímací zkoušky na vysoké školy v Jižní Koreji v roce 2023. Řešení uvedených úloh jsou od autora tohoto článku, což nevylučuje, že existují lepší řešení těchto úloh.