2. celostátní seminář učitelů matematiky SOŠ - Houser, Jiří (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Pod n\u00e1zvem T\u0159i dny s matematikou prob\u011bhla tato konference ve dnech 10.-12. 11. 2002. V \u010dl\u00e1nku jsou pops\u00e1ny p\u0159edn\u00e1\u0161ky a dal\u0161\u00ed program t\u00e9to akce. Z\u00e1v\u011brem je zde uvedeno datum p\u0159\u00ed\u0161t\u00ed konference, a to 17.-19. 9 2003."}" data-sheets-userformat="{"2":4224,"10":2,"15":"Arial"}">Pod názvem Tři dny s matematikou proběhla tato konference ve dnech 10.-12. 11. 2002. V článku jsou popsány přednášky a další program této akce. Závěrem je zde uvedeno datum příští konference, a to 17.-19. 9 2003.