8. setkání učitelů matematiky všech typů a stupňů škol; Prachatice 7. 11.-9. 11. 2002 - Setkání, Učitelské (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Osm\u00e9 setk\u00e1n\u00ed se konalo v Prachatic\u00edch ve dnech 7. 11.-9. 11. 2002. Dorazilo na n\u011bj 150 u\u010ditel\u016f. Podtitulem tohoto setk\u00e1n\u00ed bylo \u201eGeometrie od Eukleida ke Cabri geometrii\u201c. Je zde poskytnut v\u00fdpis plen\u00e1rn\u00edch p\u0159edn\u00e1\u0161ek a rozd\u011blen\u00ed jedn\u00e1n\u00ed do sekc\u00ed. Z\u00e1v\u011brem \u010dl\u00e1nku je pod\u011bkov\u00e1n\u00ed a zve\u0159ejn\u011bn\u00ed webov\u00e9 adresy, na kter\u00e9 z\u00e1jemci mohou naj\u00edt z\u00e1v\u011bry konference."}" data-sheets-userformat="{"2":4224,"10":2,"15":"Arial"}">Osmé setkání se konalo v Prachaticích ve dnech 7. 11.-9. 11. 2002. Dorazilo na něj 150 učitelů. Podtitulem tohoto setkání bylo „Geometrie od Eukleida ke Cabri geometrii“. Je zde poskytnut výpis plenárních přednášek a rozdělení jednání do sekcí. Závěrem článku je poděkování a zveřejnění webové adresy, na které zájemci mohou najít závěry konference.