Přijímací zkoušky na ČVUT včera a dnes (2) - Bečvárová, Martina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek je dokon\u010den\u00edm z minul\u00e9ho \u010d\u00edsla. \u010cl\u00e1nek se zaj\u00edm\u00e1 o to, jak prob\u00edhalo p\u0159ij\u00edmac\u00ed \u0159\u00edzen\u00ed v n\u011bkter\u00fdch jednotliv\u00fdch letech mezi 1865-2001, jak\u00fd byl z\u00e1jem a kolik student\u016f bylo p\u0159ijato. D\u00e1le je zde uk\u00e1zkov\u00fd test ze \u0161koln\u00edho roku 2000 a 2001. K testu z roku 2001 jsou zde uvedeny i spr\u00e1vn\u00e9 odpov\u011bdi. Z\u00e1v\u011brem \u010dl\u00e1nku autorka polemizuje, jak se bude d\u00e1le p\u0159ij\u00edmac\u00ed \u0159\u00edzen\u00ed na \u010cVUT vyv\u00edjet."}" data-sheets-userformat="{"2":4224,"10":2,"15":"Arial"}">Článek je dokončením z minulého čísla. Článek se zajímá o to, jak probíhalo přijímací řízení v některých jednotlivých letech mezi 1865-2001, jaký byl zájem a kolik studentů bylo přijato. Dále je zde ukázkový test ze školního roku 2000 a 2001. K testu z roku 2001 jsou zde uvedeny i správné odpovědi. Závěrem článku autorka polemizuje, jak se bude dále přijímací řízení na ČVUT vyvíjet.