Celostátní setkání učitelů matematiky na gymnáziích - Dittrich, Jiří (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"\u010cl\u00e1nek kr\u00e1tce informuje o konferenci, kter\u00e1 se uskute\u010dnila v\u00a0Pardubic\u00edch ve dnech 19.-21.z\u00e1\u0159\u00ed 2002. Konference se z\u00fa\u010dastnilo p\u0159es sto pades\u00e1t gymnazi\u00e1ln\u00edch u\u010ditel\u016f, z\u00e1stupci vysok\u00fdch \u0161kol a p\u0159edstavitel\u00e9 st\u00e1tn\u00ed spr\u00e1vy ve \u0161kolstv\u00ed. Mimo jin\u00e9 se zde prob\u00edraly aktu\u00e1ln\u00ed zm\u011bny vyu\u010dov\u00e1n\u00ed matematice nejen na gymn\u00e1zi\u00edch."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Článek krátce informuje o konferenci, která se uskutečnila v Pardubicích ve dnech 19.-21.září 2002. Konference se zúčastnilo přes sto padesát gymnaziálních učitelů, zástupci vysokých škol a představitelé státní správy ve školství. Mimo jiné se zde probíraly aktuální změny vyučování matematice nejen na gymnáziích.