Sjezd jednoty českých matematiků a fyziků 2002 - Fuchs, Eduard (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Po t\u0159ech letech se ve dnech 1.-3.\u010dervence 2002 op\u011bt konal sjezd J\u010cMF v Opav\u011b. Na t\u011bchto pravideln\u00fdch sjezdech se vol\u00ed nov\u00e9 veden\u00ed a pl\u00e1nuje se program dal\u0161\u00ed \u010dinnosti. Tento rok ne sjezdu prob\u011bhly i p\u0159edn\u00e1\u0161ky prof. Z.Stuchl\u00edka, prof. J.Sm\u00edtala atd. Na z\u00e1v\u011br byl zvolen nov\u00fd p\u0159edseda ing. \u0160tefan Zajac, CSc. m\u00edstop\u0159edseda, tajemn\u00edk, hospod\u00e1\u0159 a ostatn\u00ed \u010dleni p\u0159edsednictva."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Po třech letech se ve dnech 1.-3.července 2002 opět konal sjezd JČMF v Opavě. Na těchto pravidelných sjezdech se volí nové vedení a plánuje se program další činnosti. Tento rok ne sjezdu proběhly i přednášky prof. Z.Stuchlíka, prof. J.Smítala atd. Na závěr byl zvolen nový předseda ing. Štefan Zajac, CSc. místopředseda, tajemník, hospodář a ostatní členi předsednictva.