XI. seminář o filosofických otázkách matematiky a fyziky a 23. letní škola Historie matematiky - Hykšová, Magdaléna (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Na semin\u00e1\u0159i o filosofick\u00fdch ot\u00e1zk\u00e1ch matematiky a fyziky, kter\u00fd prob\u011bhl v\u00a0Jev\u00ed\u010dku ve dnech 19.-22.srpna 2002, se na programu krom\u011b p\u0159edn\u00e1\u0161ek objevil i bohat\u00fd kulturn\u011b spole\u010densk\u00fd program. Do\u010dteme se zde i o letn\u00ed \u0161kole Historie matematiky, kter\u00e1 se konala ve dnech 22.-26.srpna hned po semin\u00e1\u0159i. V\u00a0\u010dl\u00e1nku je vyjmenov\u00e1n seznam p\u0159edn\u00e1\u0161ek jak ze semin\u00e1\u0159e, tak ze \u0161koly Historie matematiky."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Na semináři o filosofických otázkách matematiky a fyziky, který proběhl v Jevíčku ve dnech 19.-22.srpna 2002, se na programu kromě přednášek objevil i bohatý kulturně společenský program. Dočteme se zde i o letní škole Historie matematiky, která se konala ve dnech 22.-26.srpna hned po semináři. V článku je vyjmenován seznam přednášek jak ze semináře, tak ze školy Historie matematiky.