Matematická olympiáda - Olympiáda, Matematická (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Zad\u00e1n\u00ed a \u0159e\u0161en\u00ed \u00faloh, seznam v\u00edt\u011bz\u016f a \u00fasp\u011b\u0161n\u00fdch \u0159e\u0161itel\u016f 50. ro\u010dn\u00edku Matematick\u00e9 olympi\u00e1dy kategorie A, kter\u00e1 se uskute\u010dnila 1. \u2013 4. 4. 2001 v\u00a0Praze. \u00dalohy prvn\u00edho kola Matematick\u00e9 olympi\u00e1dy kategori\u00ed A, B, C pro \u0161koln\u00ed rok 2001 \u2013 2002."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Zadání a řešení úloh, seznam vítězů a úspěšných řešitelů 50. ročníku Matematické olympiády kategorie A, která se uskutečnila 1. – 4. 4. 2001 v Praze. Úlohy prvního kola Matematické olympiády kategorií A, B, C pro školní rok 2001 – 2002.