Ze současného školství - Henry, B (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Humorn\u00fd \u010dl\u00e1nek ve form\u011b zpr\u00e1v z\u00a0oblasti \u0161kolstv\u00ed. \u010cl\u00e1nek se mimo jin\u00e9 v\u011bnuje n\u00e1vrhu p\u0159\u00edpravy a pr\u016fb\u011bhu nov\u00fdch maturit dle doc. Radima Gordick\u00e9ho, zvan\u00e9ho Uzel, a testov\u00e1n\u00ed syst\u00e9mu maturit na zv\u00ed\u0159atech. D\u00e1le se dozv\u00edme, jak dopadl soud Josefa Vom\u00e1\u010dky, kter\u00fd byl napaden sv\u00fdm \u017e\u00e1kem pot\u00e9, co ho vyprovokoval zad\u00e1n\u00edm dom\u00e1c\u00edho \u00fakolu, a dal\u0161\u00ed zpr\u00e1vy z\u00a0domova i zahrani\u010d\u00ed. "}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Humorný článek ve formě zpráv z oblasti školství. Článek se mimo jiné věnuje návrhu přípravy a průběhu nových maturit dle doc. Radima Gordického, zvaného Uzel, a testování systému maturit na zvířatech. Dále se dozvíme, jak dopadl soud Josefa Vomáčky, který byl napaden svým žákem poté, co ho vyprovokoval zadáním domácího úkolu, a další zprávy z domova i zahraničí.