O obsahu trojúhelníka - Tlustý, Pavel (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autor zde uv\u00e1d\u00ed na pravou m\u00edru sv\u016fj p\u0159\u00edsp\u011bvek z\u00a0p\u00e1t\u00e9ho \u010d\u00edsla U\u010ditele matematiky. Kde v\u00a0\u010dl\u00e1nku o maturitn\u00edch zkou\u0161k\u00e1ch v\u00a0S\u00fdrii pr\u00fd byla \u00fadajn\u00e1 chyba. M\u00e1me dok\u00e1zat, \u017ee pro obsah P libovoln\u00e9ho troj\u00faheln\u00edka plat\u00ed zmi\u0148ovan\u00fd vzorec."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Autor zde uvádí na pravou míru svůj příspěvek z pátého čísla Učitele matematiky. Kde v článku o maturitních zkouškách v Sýrii prý byla údajná chyba. Máme dokázat, že pro obsah P libovolného trojúhelníka platí zmiňovaný vzorec.