Malý nápadník – O - Šarounová, Alena (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Tyto prou\u017eky, jsou neoceniteln\u00fdm pomocn\u00edkem k\u00a0procvi\u010dov\u00e1n\u00ed z\u00e1kladn\u00edch po\u010dt\u016f na prvn\u00edm stupni Z\u0160. Tyto prou\u017eky urychluj\u00ed zad\u00e1n\u00ed. V\u00a0u\u010debnic\u00edch autorky jich nalezneme mnoho. Prou\u017eky lze velmi r\u016fznorod\u011b kombinovat a dost\u00e1vat tak velk\u00e9 mno\u017estv\u00ed \u00fakol\u016f pro \u017e\u00e1ky."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Tyto proužky, jsou neocenitelným pomocníkem k procvičování základních počtů na prvním stupni ZŠ. Tyto proužky urychlují zadání. V učebnicích autorky jich nalezneme mnoho. Proužky lze velmi různorodě kombinovat a dostávat tak velké množství úkolů pro žáky.