Maturitní zkoušky (2) - Bečvářová, Martina (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Autorka zde zve\u0159ej\u0148uje n\u011bkter\u00e9 \u00falohy zadan\u00e9 na c. k. akademick\u00e9m gymn\u00e1ziu v\u00a0Praze I, c. k. \u010desk\u00e9 st\u00e1tn\u00ed vy\u0161\u0161\u00ed re\u00e1ln\u00e9 \u0161kole v\u00a0Karl\u00edn\u011b a c. k. \u010desk\u00e9m gymn\u00e1ziu re\u00e1ln\u00e9m v\u00a0Praze II. Nejen \u017ee uv\u00e1d\u00ed p\u0159\u00edklady, ale i stru\u010dn\u011b shrnuje \u00fa\u010dast a \u00fasp\u011b\u0161nost \u0159e\u0161itel\u016f."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Autorka zde zveřejňuje některé úlohy zadané na c. k. akademickém gymnáziu v Praze I, c. k. české státní vyšší reálné škole v Karlíně a c. k. českém gymnáziu reálném v Praze II. Nejen že uvádí příklady, ale i stručně shrnuje účast a úspěšnost řešitelů.