Seminář z dějin matematiky - Seminář, Matematický (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Pozv\u00e1nka na spole\u010dn\u00fd semin\u00e1\u0159 pra\u017esk\u00e9 MFF UK, brn\u011bnsk\u00e9 P\u0159F MU a PdF TU v Liberci z historie matematiky (seznam p\u0159edn\u00e1\u0161ek)."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Pozvánka na společný seminář pražské MFF UK, brněnské PřF MU a PdF TU v Liberci z historie matematiky (seznam přednášek).