Sedmá letní škola v přírodě - Šarounová, Alena (Učitel matematiky, 2017)
<span data-sheets-value="{"1":2,"2":"Tato akce pro u\u010ditele se konala 4. \u010dervna 1997 v are\u00e1lu mate\u0159sk\u00e9 \u0161koly v Dob\u0159ichovic\u00edch. \u00da\u010dastn\u00edci si mohli vybrat ze seznamu p\u0159edn\u00e1\u0161ek (kter\u00e9 jsou sou\u010d\u00e1sti \u010dl\u00e1nku), absolvovat dechov\u00e9 a hlasov\u00e9 cvi\u010den\u00ed nebo si zpest\u0159it ve\u010der barokn\u00ed hudbou ve star\u00e9m kostel\u00edku v Karl\u00edku. Velkou pozornost v\u011bnovali \u00fa\u010dastn\u00edci besed\u011b o p\u0159ij\u00edmac\u00edch zkou\u0161k\u00e1ch na ni\u017e\u0161\u00ed \u010dty\u0159let\u00e1 gymn\u00e1zia a u\u010debn\u00edm pl\u00e1n\u016fm v\u016fbec."}" data-sheets-userformat="{"2":6528,"10":2,"11":0,"14":{"1":2,"2":0},"15":"Arial"}">Tato akce pro učitele se konala 4. června 1997 v areálu mateřské školy v Dobřichovicích. Účastníci si mohli vybrat ze seznamu přednášek (které jsou součásti článku), absolvovat dechové a hlasové cvičení nebo si zpestřit večer barokní hudbou ve starém kostelíku v Karlíku. Velkou pozornost věnovali účastníci besedě o přijímacích zkouškách na nižší čtyřletá gymnázia a učebním plánům vůbec.